Groeiend Leiderschap

Inzet van Deep Democracy in leiderschap

 

Wil je blijven doorgroeien in leiderschap?

De leergang Groeiend Leiderschap heb ik inmiddels zes keer met succes uitgevoerd. Nu wil ik vrouwen, op deze prachtige weg van groeien in leiderschap , wederom een kleine handreiking aanbieden. Ik liep tegen gedachten van Deep Democracy aan, ben me erin gaan verdiepen en vind deze benadering dermate belangrijk voor leidinggevenden dat ik jullie er op een hele bijzondere en interactieve wijze kennis mee wil laten maken.

 

Deep Democracy

Het woord Democracy komt van het Griekse woord voor volk (demos) en kracht of macht (kratos) en betekent dat de macht bij de mensen ligt. Deep wil zeggen de stromingen die onder de oppervlakte liggen zoals emoties, niet uitgesproken gedachten of dromen. De filosofie en de aanpak van Deep Democratie richt zich op het productief omgaan met verschillen en diversiteit in groeps- en besluitvormingsprocessen. Tegenstellingen en conflicten zijn geen belemmering maar juist een uitdaging. Het leert je, de minderheid die het besluit met moeite accepteert, te blijven betrekken bij de besluitvorming en bij de uitwerking daar van. Deep Democracy legt verbinding met participatief en verbindend leiderschap, helpt met respect en productief omgaan met anders denkenden.

 

Trainer Frank Weijers

Frank Weijers ken ik al heel lang en ik heb vaak met hem samen gewerkt. Toen ik ontdekte dat hij zich inmiddels ook zeer had bekwaamd in Deep Democracy was de keuze snel gemaakt. Frank is niet alleen een zeer begenadigde trainer en leraar in de breedste zin des woord maar kan ook mooie verbindingen maken tussen de eigen groei in relatie tot je omgeving. Hij kan heel opbouwend een spiegel voorhouden. Verdere info over Frank: https://www.spelenmetruimte.nl/frank-weijers/ Ik ben ook aanwezig als proces begeleider.

 

Twee bijeenkomsten, interactieve aanpak

We werken in 2 bijeenkomsten. Op de eerste dag maken we kennis met Deep Democracy op een wijze dat er tussen de eerste en tweede dag ervaring mee opgedaan kan worden. Op de tweede dag vindt zowel verdieping plaats als krijg je meer inzicht in wat dit gedachtengoed voor jou kan betekenen.

 

Praktische informatie

Kosten: €725 (voor 2 bijeenkomsten, inclusief lunch) excl. BTW

Aantal deelnemers: Maximaal 15

Datum: donderdag 11 oktober en donderdag 1 november

Inlooptijd: 09.30 – 10.00

Werktijd: 10.00 – 17.00

Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn.

Aanmelden? Voor het inschrijfformulier of meer informatie, mail naar vanderputten@inspirae.nl of contacteer ons via het onderstaande furmulier.

Contact Inspirae

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Leave a Comment

Your message.

Who are you?