Te koop

De Directeur is een Mevrouw – verhalen over leiderschap

Een educatieve documentaire met licentiegebruik om deze 3 jaar in de eigen organisatie in te zetten met educatieve handleiding.

Oneindig Verlangen – Een Drieluik

Oneindig-Verlangen-410-800-600


Drieluik over de zoektocht naar ware liefde. Niets gaat boven de liefde voor God, een vrouw wordt zuster en belooft eeuwige trouw. Deze liefdesrelatie met God blijkt geen constant gegeven. De liefde ontwikkelt zich, maar kan ook een periode verflauwen. Het Godsbeeld verandert, vervaagt, verdiept. Liefde betekent intense emoties van vreugde en verlangen, maar ook van verdriet en zelfverwijt. Drie zusters, van verschillende generaties, vertellen hun levensverhaal met God in de documentaire Oneindig Verlangen.

Oneindig Verlangen is uitgezonden op de KRO/RKK op 28 juli. 4, 18, 25 augustus. 1 en 8 september 2010. Is herhaald 24 en 31 augustus en 7, 14, 21 en 28 september 2012. Gemiddelde kijkcijfer op een avond: 120.000

Voor meer informatie over de prijs en verzend mogelijkheden wil ik u graag doorverwijzen naar de contact pagina van deze website: Klik

 

Deel 1: Beproefde Liefde  (’50)Beproefdeliefdeboxx

Zr. Leonarda van Leeuwen Claris

 

Zr Leonarda van Leeuwen (1926), Claris in het 18e eeuwse klooster Sint Josephberg te Megen, wordt op jonge leeftijd twee maal achter elkaar gekozen tot abdis. Haar abdisperiode speelt zich af in de roerige zestiger jaren, waarin ook het tweede concilie plaats vindt. Via studie ontwikkelt zij zich tot een kritische intensieve volger van de liturgie. Openhartig vertelt zij over haar grote dip.

 

Deel 2: Gunnende Liefde (’50)

Zr. Truus Sonder Zuster van Liefde van SchijndelGunnende liefde boxx

 

Zr Truus Sonder (1937), sinds 1994 Algemeen Overste van de Zusters van Liefde van Schijndel. Zij koos voor een actieve orde, werkte in het onderwijs en later, in de zeventiger en tachtiger jaren, als coach voor religieuze vraagstukken in religieuze gemeenschappen. Op dit moment leidt zij, met haar medebestuursters, het complexe afbouwproces van een grote actieve orde. Met elkaar creëren zij een spirituele woon- en zorgcultuur voor de steeds ouder wordende zusters, die vroeger zelf actief waren in de zorg en het onderwijs.

 

Deel 3: Wenkende Liefde (’50) 

Zr. Anne-Marie Bos KarmelietWenkende liefde boxx

 

Zr Anne-Marie Bos (1973) woont met zusters en broeders in de Karmel gemeenschap Sint Jozef te Nijmegen. Zij deed haar professie in 2000, werkt op dit moment aan haar proefschrift Bijbelse spiritualiteit in afbeeldingen en leidt bibliodrama bijeenkomsten. Haar keuze leidde tot een intensieve zoektocht die haar verschillende wegen deed bewandelen.

 

Volgende Pagina