Help mee om vrouwelijk leiderschap in beeld te brengen! Steun de documentaire:

De Directeur is een Mevrouw 
Verhalen over Leiderschap
""flyer kantoor

Hoe groei je in je rol als leidinggevende? En wat betekent het om een vrouw aan de top te zijn? De documentaire ‘De Directeur is een Mevrouw’ gaat in op deze vragen door vrouwen met zeer diverse stijlen van leidinggeven in beeld te brengen. In intieme portretten leggen zij verbindingen tussen hun identiteitsontwikkeling en hun groei in leiderschap. Wat zijn bepalende overwinningen voor hun carrière? Hoe gaan zij om met persoonlijke crises? En welke invloed heeft hun rol als meisje of vrouw op het groeien in de rol als leidinggevende? De vrouwen leren ons over belangrijke waarden waardoor zij succesvol zijn.

‘De Directeur is een Mevrouw’ maakt vrouwen als leiders zichtbaar.

Helpt u mee om de laatste monteerfase mogelijk te maken.
Zo kunnen we de film overal inzetten om vrouwen én mannen te inspireren hun leiderschapstalenten te blijven ontwikkelen?

Wat krijgt u in ruil voor uw steun aan ‘De Directeur is een Mevrouw’?

€ ??? Elk bedrag is zeer welkom!, € 50 U wordt op de aftiteling genoemd, € 150 Plus U bent gast op de première met 2 personen en logo op aftiteling, € 500 Plus U mag de film in uw bedrijf gebruiken, € 1.500 Plus ik verzorg een workshop over leiderschap in uw bedrijf (met contract).

Marijke van der Putten, sr. adviseur en filmmaker inspirae@inspirae.nl   www.inspirae.nl
Stort uw gave op Stichting Inspiratie NL21 INGB 0004 8909 64 Breda en ontvang factuur
Stichting Inspiratie geeft opdracht voor educatieve films zonder winstoogmerk