Te koop

 

4 delige serie: Meesters in het MBO veranderen…""Meesters in MBO veranderen box art

Vierdelige serie over de nieuwe onderwijsontwikkelingen in het MBO en de invloed hiervan op het beroep van docent. De doelstelling van de filmserie is docenten in deze professionele ontwikkeling te ondersteunen door van elkaar te leren en met elkaar te debateren in hun verschillende rollen van coach, ontwikkelaar, vakdeskundige beroepsbegeleider en teamspeler.

De serie is gemaakt samen met 28 MBOinstellingen. Deze film is mede tot stand gekomen met steun van de MBO raad en 28 MBO instellingen

Voor meer informatie over de prijs en verzend mogelijkheden wil ik u graag doorverwijzen naar de contact pagina van deze website: Klik

 

Deel 1: Meesters in het MBO veranderen… – De Pedagoog (’30)

In dit eerste deel gaat het over docenten leren als professionele coach studenten en elkaar te begeleiden. Welke gevolgen heeft dit voor de eigen beroeps- leeropvatting?

 

Deel 2: Meesters in het MBO veranderen… – Samen Leren (’30)

In dit deel vertellen docenten openhartig over hoe ze leren samen nieuwe onderwijsprogramma’s te ontwikkelen en waar nodig bij te stellen op weg naar steeds beter beroepsonderwijs in een contextrijke omgeving.

 

Deel 3: Meesters in het MBO veranderen… – Zeggenschap en Invloed Verhogen Kwaliteit (’30)

Dit deel gaat over belanghebbenden invloed te geven op het onderwijsprogramma om zodoende de kwaliteit te vergroten. Het gaat over hoe docenten invloed uitoefent op examens en over hoe studenten invloed uitoefenen op het onderwijsprogramma. Leren van en werken met elkaar.

 

Deel 4: Meesters in het MBO verandern… – Samen Leren met de Beroepspraktijk (’30)

Dit deel gaat over verschillende vormen van samenwerking tussen onderwijs en de beroepspraktijk en de consequenties voor het functioneren als team. Het gaat over hoe samen een leerafdeling is ingericht in een verzorgingshuis, hoe beter aan te sluiten bij de beroepspraktijk en over hoe de beroepspraktijk een rol krijgt in het eindexamenjaar.

 

Alle delen zijn beschikbaar met engelse ondertiteling

 

Vorige Pagina         Volgende Pagina