Te koop

 

Liefdevolle Zwanenzang

""LiefdevollezwanenzangboxartLiefdevolle Zwanenzang vertelt het verhaal het Brabantse ouderenkoor ‘Zang en Vriendschap’, waar de gemiddelde leeftijd 85 jaar oud is. De documentaire laat zien dat in het koor, zingend op de repetitie, in de bus naar Gemert, tijdens koorfestivals en op de begrafenis, de wereld van de ouderen tot leven komt.

De documentaire is voortgekomen uit de jaarlijkse wedstrijd die Omroep Brabant organiseert voor Brabantse film- en documentairemakers en studenten. De film is in première gegaan op het Internationaal Film Festival Breda in maart 2011. De film is ook vier keer uitgezonden op Omroep Brabant (2011 en 2012).

Voor meer informatie over de prijs en verzend mogelijkheden wil ik u graag doorverwijzen naar

de contact pagina van deze website: Klik

 

 

Zwanenhof""Zwanenhofboxart

Zwanehof, het hart van de wijk Kalsdonk (15’) Over het concept “Brede School”, in opdracht van KPO Roosendaal (2006)

Voor meer informatie over de prijs en verzend mogelijkheden wil ik u graag doorverwijzen naar de contact pagina van deze website: Klik

 

 

 

Leiderschap –  Meesters in het MBO verbinden Leren met Leiden""Leiderschapboxart

In deze film verkennen we de gevolgen die het veranderende onderwijs met zich mee brengt voor de docent waarop hij leiding geeft aan studenten, voor de leidinggevende in de wijze waarop hij leiding geeft aan docenten en hoe studenten dit ervaren. De film laat zien welke interessante verbindingen er zijn te ontdekken.

Voor meer informatie over de prijs en verzend mogelijkheden wil ik u graag doorverwijzen naar de contact pagina van deze website: Klik

 

 

 

Vorige Pagina