INSPIRATOR IN VERBEELDING

Elk mens en elke organisatie is in beweging. Het verbeelden van deze bewegingsprocessen leidt tot “leering ende vermaeck” en tot “bewogen werkelijkheid”. Inspirae filmt mens, organisatie en maatschappelijke thema’s.


VISIE

Film raakt hoofd en hart van mensen en mobiliseert verbeelding. Met kennis en onbevangenheid, met betrokkenheid en afstand, kritisch en met respect voor ieders waardigheid brengt Inspirae de werkelijkheid in beeld.
Tussen de werkelijkheid en de waarheid kan film nooit neutraal zijn.


VERBEELDEND LEREN

De film als monitor
Uw leiderschap heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld. Inspirae filmt uw nieuw verworven leiderschapstijl en het effect op uw mensen. Indien gewenst: maken wij er een leerproces van.

De film als spiegel
Uw managementteam vraagt zich af of hun teamontwikkelings- programma vruchten heeft afgeworpen: Inspirae zet uw team in de praktijk op film (competentie gericht).

De film als evaluator
Het middenkader evalueert of dat de gevraagde doelen zijn gehaald. Inspirae helpt leiders hun evaluatieproces bewust te ontwerpen, te filmen en te tonen. Laat elkaar zien waaraan is gewerkt.

De film als leraar
U leidt uw organisatie in een veranderingsproces en u weet: ook de cultuur moet meeveranderen. Wij maken voor u de oude en de nieuwe cultuur zichtbaar, samen met uw eigen mensen. De film als leerproces met concreet gewenst gedrag.

De film als instructeur
U leidt uw eigen mensen op. Een deel van het leerproces zetten wij op film, zodat ze flexibel en op eigen tijdstip de gevraagde vaardigheid kunnen oefenen


BEWOGEN WERKELIJKHEID

Filmportrait
Uw leider neemt afscheid of gaat met pensioen. Inspirae maakt een indringend portret als afscheidscadeau.

Bedrijfsfilm
U wilt uw bedrijf in beeld brengen, uw bedrijfsprocessen en producten aan derden tonen of een presentatie geven. De facetten die u in beeld wenst worden vante voren helder vastgelegd. Inspirae maakt zowel technische als cultuurbeelden.
Bekijk filmfragmenten

Documentaire
Zowel in opdracht als in vrije productie maakt Inspirae documentaires. Inspirae is gespecialiseerd in het in beeld brengen van maatschappelijke thema’s waarin mensen de hoofdrol hebben.
Bekijk filmfragmenten


PROJECTEN
Klik hier om mijn projecten in te zien.

TE-KOOP